Kostsamma renoveringar

Så länge som vi nu har skjutit upp att renovera köket så har vi nu äntligen tagit tag i saken och vänt oss till Gröndals Allservice. Tanken är att vi förhoppningsvis kommer att få hjälp av de från byggföretag där i Karlstad så att de ska kunna assistera oss så att vi får en ordentlig köksrenovering gjort, tror att det kommer bli bra. Anledningen till att vi har skjutit upp det så länge är för att det är en så pass dyr renovering och vi inte riktigt har känt att vi har haft ekonomin för att göra det. Sen är det klart att det alltid finns mer som spelar in och påverkar.

Dock finner jag även intressen i det här med att få den hjälp som går att få via de på Gröndals Allservice så att vi kan få omgjort köket, få lite mer plats för att faktiskt arbete, för som det är nu så är det lite för litet för att det ska fungera. Så jag hoppas verkligen att jag ska kunna göra om det så att det blir så som jag vill ha det. Och gäller inte det så kan det likväl vara något helt annat som spelar in i påverkan för allting och vad du kan komma och få ut av det.

Tycker nog att jag kan komma och finna intressen i det och allting som det kan hjälpa mig att uppnå för att jag inte ska hamna i skymundan utan för att allting som byggföretaget och deras hantverkare utfört åt oss här i Karlstad ska bli bra.

Så nästa steg nu är att släppa lös hantverkarna från Gröndals Allservice i hemmet och se allting rivas innan det blir dags att bygga upp allting från grunden igen.